nūhou

ʻO ka London School of Economics kahi maelstrom o nā manaʻo

Ma kahi hale me kahi ʻāpana o18,000 sq. m, i hoʻolālā ʻia e Dublin-based Grafton Architects, loaʻa nā hale haʻiʻōlelo, nā wahi hoʻonaʻauao ʻole, nā keʻena hoʻonaʻauao, nā hoʻomaʻamaʻa mele a me nā wahi hana noʻeau, nā pā squash a me kahi hale haʻuki 20m x 35m.
No ka hoʻokō ʻana i kēia ʻano o ka hoʻohana ʻana, ua hoʻomohala ʻia kahi hoʻolālā kaʻa no ka hoʻokō ʻana i ka pono no ka piʻi mau ʻana o nā kikoʻī e pono ai ke hoʻololi mai nā ʻāpana liʻiliʻi ma ka pae kiʻekiʻe a i ka honua a haʻahaʻa.ʻO ka hopena he pūʻulu kupanaha o nā kolamu a me nā kaola "lāʻau" i ke ʻano o ka tapering diagonal "lala", e hāʻawi ana i ka hale i kahi hanohano epic.Na ka mea hoʻohui pūnaewele proAV ke kuleana no ka hoʻokomo ʻana i ka AV no ka Hale Marshall.Hoʻolako ITe hāʻawi ʻia e ka hui IT o ke Kulanui.ʻO kēia papahana ke kolu o ka hoʻolaha ʻana o ka proAV nui nui i loko o ka hale hale LSE.ʻO nā papahana mua, me ka hale kikowaena, ua hoʻopau ʻia i ka makahiki 2019. Aia ka Hale Marshall ma ke kikowaena o kaLSE pā kula, me ʻekolu puka kaʻawale e alakaʻi ana i ka Hale Nui nui, kahi ākea no nā hālāwai a me ka pūnaewele.ʻO ka loko kahi kikowaena hiʻohiʻona maikaʻi i loko o ke kaʻa paʻa paʻa, me kahi alapiʻi e alakaʻi ana i ʻelua pae like ʻole o ka lumi papa.Ma hope o ka lanakila ʻana i ke aloha, ua hoʻokomo ʻo LSE i ka proAV no ka nānā ʻana a me ka hoʻolālā hou ʻana i nā lako leo-kiʻi i loko o nā lumi papa āpau, nā hale hoʻokipa, nā keʻena kūkā ʻē aʻe, nā lumi hoʻomaʻamaʻa a me nā lumi mele e hoʻokomo i nā hōʻailona kikohoʻe a me nā ʻōnaehana hoʻolohe.

BOE
LG 55″ 0.88mm LCD Pā wikiō (4)

Ma ka hui pū ʻana me Sound Space Vision (nā mea aʻoaʻo studio rehearsal) a me Wide Angle Consulting, pono e noʻonoʻo ʻo proAV i nā kūlana aʻo o ka pā kula i mea e hoʻomohala ai i kahi hopena hoʻonaʻauao hou a me ka wā e hiki mai ana no LSE.Ua ʻokoʻa loa ka papahana i hoʻopau ʻia mai nā hoʻolālā kumu a nā mea aʻoaʻo ʻelua?"Ke hana pololei nei mākou me kā mākou mea kūʻai aku, no laila ua loli ka nui mai ka ʻōlelo kumu mua," wahi a ka luna o ka papahana proAV ʻo Mark Dunbar.“Makemake nā mea kūʻai aku i ka aʻo ʻana a i ʻole ke aʻo ʻana a ua hoʻonui lākou i kā lākou koi no kaPākuʻi zoom, ʻaʻole ia i loko o ka ʻōlelo aʻoaʻo kumu mua, no laila ua hele maoli i nā loli he nui. "
Mai kahi hiʻohiʻona AV, he aha ka mea e koi ai ka LSE mai proAV?"Makemake lākou i ka AV no nā lumi papa, makemake lākou i nā pale projection, makemake lākou i nā mea haʻi'ōlelo e hoʻonui i ke kani, a pono lākou i nā microphones a me nā ʻōnaehana hoʻopaʻa haʻawina."Ke hele mai nei nā poʻe hou aʻe i loko o ka hale, "akā ma muli o Covid, ke neʻe nei ia i kahi keʻena aʻo hybrid kahi e loaʻa ai nā poʻe he nui i loko o ka lumi papa, akā nā haumāna mamao, a hiki ke launa pū me Zoom a hana i ke aʻo wikiō. "ʻO ka puka i ka Hale Nui o ka hale he wahi ākea nui ma luna aʻe kahi i hoʻokomo ai ʻo proAV i kahi ʻōnaehana hōʻike triple projection Epson, wikiō iPad a me ka mana leo, a me ka hiki ke hana uila me kahi ʻōnaehana hōʻike Mersive Solstice.Ke hoʻohana nei ka hōʻailona kikohoʻe ma kēia wahi ākea i ka paepae hōʻailona Tripleplay e hoʻolaha i ka nūhou London Stock Exchange a me nā ʻoihana cafe ma nā mākaʻikaʻi Samsung.I loko o ka Hale Hōʻikeʻike ʻo Harvard, ua hui pū ʻia ka hōʻike projection nui me ka pale relay Samsung.Hoʻomalu ʻia ka ʻōnaehana AV ma o ka hoʻololi ʻana o Extron, hoʻohele, a me ka mana.Hoʻolālā ʻia nā lumi papa āpau e hāʻawi i kahi hopena hybrid me ka hoʻohana ʻana i nā microphones ceiling Shure MXA910 a me nā microphones papaʻaina Shure, e ʻae ana i nā poʻe mamao e lohe i nā haumāna āpau i loko o ka lumi i ka wā o kahi kelepona kūkā Zoom.ʻElua mau hale haʻiʻōlelo Harvard i hoʻomaikaʻi ʻia, kēlā me kēia me ka hiki o 90 mau kānaka.kanaka, a he eha no hoi hale haiolelo Harvard, he 87 kanaka ka nui o kela mea keia mea.I loko o ka hale keaka i hoʻonui ʻia, ua hoʻokomo ʻia kahi microphone tabletop Shure i kēlā me kēia noho, e ʻae ana i nā poʻe he nui e hoʻopaʻa i nā hoʻopaʻapaʻa a me nā haʻiʻōlelo, a ua hoʻokomo ʻia kahi ʻōnaehana hoʻolaha ola no ke aʻo mamao.Hoʻohui nā lumi ʻaha kūkā a me nā lumi papa i nā ʻano hana like ʻole a me ka hoʻohana ʻana i nā ʻano aʻo like ʻole.
ʻO ka Rehearsal Studio kahi hana hoʻomaʻamaʻa piha a me ka lumi hoʻokō me ka 5m ākea nui ʻo Screen International projection screen, 32 mau kukui, ka mana kukui ETC a me nā paneli hana, kahi hui hui Allen & Heath, EM Acoustics leo leo a me kahi Sennheiser mobile connect i kōkua ʻia. system.He aha nā pilikia nui e kū nei i ka proAV ma kēia papahana? "He kūkākūkā APR a pehea e komo ai i loko o ka hale. Ua hoʻoholo mua ʻia nā ala hoʻopaʻa ʻia ma mua o ka ʻae ʻia ʻana o ka pūʻolo APR, no laila pono mākou e hoʻolālā hou i nā mea like ʻole. maʻalahi e like me ka hiki. Pono e hoʻohui ʻia nā ala ʻē aʻe e hoʻopaʻa ʻia ma muli o ka ʻoi aku o ka ʻeli ʻana. E hoʻoponopono i kēia. Me ka pau ʻole o ke kaupaku maʻamau, pono mākou e ʻae i ka hoʻokomo pono ʻana o nā microphones a ʻike pehea e hiki ai iā mākou ke hoʻonoho iā lākou ma waena o nā ʻāpana me ka hakakā ʻole Ka hana ʻana me ka mea kūʻai aku a me ka mea hale kiʻi Ma hope o nā hālāwai hoʻonohonoho he nui, ua loaʻa ka hopena.
Pehea i koho ai ka proAV i ka ʻenehana no kēia papahana?"Hoʻokumu ka hui LSE AV i ka ʻenehana, no laila he nui kā lākou ʻōlelo. Ma kēia hihia, he hui Extron ʻo LSE, no laila he ʻōnaehana mana Extron. ʻO ka hapa nui o nā mea e like me Biamp DSP ka mea i loaʻa iā lākou i nā mea i loaʻa ma ka pā kula. "Ua ʻōlelo ʻo Dunbar, ʻoiai ke hoʻoikaika nei ka LSE e hoʻohālikelike i nā ʻenehana he nui, aia i ka Hale Marshall kekahi mau mea hou ʻenehana mai ke kulanui."He mea hou ʻo Mersive iā lākou a pono e hāʻawi i kā lākou hōʻoia palekana.
Ka papa inoa o nā pūʻulu ʻo Allen & Heath Audio MixersAudacBiamp Tesira Audio Matrix SpeakersJBL Column PA Sennheiser Speakers Handheld & Lavalier Microphones, Hearing SystemsShure Ceiling Array Microphones & Tabletop MicrophonesSonance Ceiling SpeakersPoly Trio Conference MicrophonesQSC Amplifiers


Ka manawa hoʻouna: Sep-06-2022